KÜÇÜK AŞÇILAR

Posted by: admin

Aralık 2nd, 2010 >> HOBİLERİMİZ

Hafta sonu arkadaşımla beraber kızları mutfak sanatları akademisinde 2 saatlik kursa götürdük.O kadar hoş bir ortam vardı ki anlatamam; o çocukların zevk duyarak uğraşları süperdi.Ben de küçük aşçılarımızın yaptıkları muhteşem lezzetleri sizlerle paylaşmak istedim.İlk önce  TİRAMİSU yaptılar işin en güzel tarafı da onlar yaptıktan sonra içeriye anne ve babaların koşarak girip çocukların yaptıkları lezzetleri tatmaktı.Daha sonra PEYNİRLİ SCRAMBLED EGGS  yaptılar hepsi o kadar güzel şeyler çıkardılar ki ortaya bizde bu arada onları  zevkle seyrettik.En son PESTO SOSLU FETTUCİNE yaptılar.Hepsi minicik elleriyle makarnanın hamurunu makinede o kadar güzel açıp sonra da kestiler ki gerçekten görülmeye değerdi.

O gün hem çocuklar hem de bizler çok güzel saatler geçirdik öyle ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile.O hoş saatleri bizlere geçirttikleri için önce HAKAN ŞEFE sonra da tatlı kızlarımıza teşekkür ederim.

This entry was posted on Perşembe, Aralık 2nd, 2010 at 00:05 and is filed under HOBİLERİMİZ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>